Ποιοί Είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ν.Α.ΠΕΛ., η οποία είναι μέλος της Ε.Σ.Ν.Ε. (Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος), δραστηριοποιείται τόσο στην εκπαίδευση υποψηφίων ναυαγοσωστών από έμπειρους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία όσο και στην ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών, καθώς και στην κάλυψη κολυμβητικών δεξαμενών διαφόρων επιχειρήσεων και κολυμβητικών αγώνων διαφόρων φορέων.

Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Πελοποννήσου, με έδρα το Άστρος Αρκαδίας, αποτελεί την πρώτη και μοναδική αναγνωρισμένη σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης από την αρμόδια Λιμενική Αρχή σε Αρκαδία και Αργολίδα.
Η Σχολή ιδρύθηκε το 2018 με αφορμή το ΠΔ 31/2018 περί ναυαγοσωστικής κάλυψης από τον επιχειρηματία Καπράνο Δημήτρη, ο οποίος με πολυετή εμπειρία από το 2000 ως ναυαγοσώστης σε παραλίες και πισίνες, κατανόησε την ανάγκη για την σύσταση μίας εταιρείας παροχής ναυαγοσωστικών υπηρεσιών.
Έχοντας αναπτύξει τις απαραίτητες βάσεις στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων, αλλά και εξοπλισμού, σκοπός της εταιρείας είναι να συντελεί στην διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής μέσα από την παροχή ποιοτικών ναυαγοσωστικών υπηρεσιών, να βελτιώνει το επίπεδο γνώσεων του κοινωνικού συνόλου όσον αφορά τη παροχή Α΄ Βοηθειών και να συντελεί στην μείωση του επιπέδου ανεργίας μέσα από τις δράσεις της.

Επίσης, Η ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ δραστηριοποιείται και στην εκπαίδευση υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων σκαφών, καθώς διαθέτει την αναγνωρισμένη από την Λιμενική Αρχή Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφιών Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών ΚΑΠΡΑΝΟΣ ΕΕ σε Ναύπλιο και Άστρος με εκπαιδευτή τον Δημήτρη Καπράνο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δημήτρης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Άντα

Διευθύντρια Οικονομικών

Κατερίνα

Διευθύντρια Ναυαγοσωστικής Σχολής – Εκπαιδεύτρια

Σπύρος

Εκπαιδευτής - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση

Παναγίωτης

Εκπαιδευτής Σχολής Ταχυπλόων

Γιάννης

Ιατρός

Νεκταρία

Καθηγήτρια Αγγλικών

Σπύρος

Ναυαγοσώστης

Πάνος

Καθηγητής Αγγλικών

Θοδωρη΄ς

Ναυαγοσώστης

Φώτης

Ναυαγοσώστης

Μαργαρίτα

Ναυαγοσώστρια

Μαρίνα

Ναυαγοσώστρια